Sigurna kupovina i privatnost

Sigurna kupovina i privatnost

 • Dostava u roku 3 radna dana
 • Posebne cijene i popusti za kupnju u webshopu
 • Sigurna kupovina 24bitna zaštita podataka
 • Plaćanje moguće pri pouzeću
 • Godine tradicije
 • Vrhunski bonitet poduzeća

Koristimo najsigurnije sustave sigurne kupovine i zaštite vaših podataka. Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo T-Com Pay Way. T-Com se brine o tajnosti i sigurnosti vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica. Sigurnost podataka na stranicama za plaćanje osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka.

Razmjena osjetljivih podatka (npr. brojevi kartica) između T-Com Pay Way sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa, korištenjem ISO 8583 protokola. T-Com u potpunosti onemogućava pristup podacima za koje sudionici u procesu kupovine nisu ovlašteni.

Djelatnici Encian d.o.o. ni u jednom trenutku nemaju pristupa broju vaše kreditne kartice, dostupan im je samo broj autorizirane transakcije. U mogućnosti su transakciju naplatiti, u cijelom iznosu ili djelomično.

Upoznaj nas
Ivan
Ivan(osnivač)
Hrana je naša temeljna potreba, ali i važno sredstvo na putu ka životu ispunjenom energijom i srećom. Za nas je zdrava hrana i lijek i inspiracija. Te vrijednosti želimo podijeliti s našim korisnicima.Čvrsto stojimo iza naših proizvoda i sami ih svakodnevno koristimo. Povrh toga, nijedan naš proizvod nije testiran na životinjama.
Dražen
Dražen(prodaja)
Kupcima želimo omogućiti da lako i po pristupačnim cijenama mogu doći do naših proizvoda bilo gdje u zemlji. Suradnja s našim partnerima - trgovinama i ljekarnama - pri tome je od neprocjenjivog značaja.
Katarina
Katarina(nabava)
Naš je zadatak da u Hrvatskoj, ali i cijelom svijetu tražimo hranu koja je nutritivno sadržajna, sa što manje dodataka, što manje prerađena, što manje tretirana, i da prevaljuje što kraći put od polja do stola. To je, naravno, lakše reći nego učiniti, jer postoji mnoštvo hrane iz svih kutaka svijeta, ali mi u tome uspijevamo.
Igor
Igor(marketing)
Stvaranje novog proizvoda je najuzbudljiviji dio našeg posla. Znamo da ih i naši korisnici vole vidjeti. Stoga nas predstavljanje svake nove "bebe" ispunjava zadovoljstvom, ali i strepnjom, uz nadu da će je i naši korisnici zavoljeti. Ukratko, ponosni smo na naše vlastite robne marke, ali i one strane o kojima se brinemo na domaćem tržištu.
Mirna
Mirna(kvaliteta i razvoj)
Tisućama godina, biljke i minerali su bili jedini lijekovi koje su ljudi imali. Mi koristimo drevno znanje, ali i moderne spoznaje da bi proizveli prirodne dodatke prehrani i time pomogli našim korisnicima kada im je pomoć najpotrebnija.
Josip
Josip(logistika)
Naše kreme, masti i gelovi proizvedeni su prema najvišim standardima čistoće i kvalitete. Lakoća korištenja, dugotrajno djelovanje i pomoć kada je najpotrebnije, to su osobine proizvoda koje svakodnevno isporučujemo našim korisnicima.
List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

 • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
 • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
 • Slika za inovativnostInovativnost
 • Etično poslovanje
   
 • Briga o planetu
  godišnje proizvedemo
  30.000kW
  iz vlastite solarne elektrane
 • Inovativnost
  godišnje recikliramo
  7.500kg
  papira