Zdravi zglobovi su pola zdravlja

Zdravi zglobovi su pola zdravlja

Na bolove u mišićima, kostima i zglobovima ne žale se samo starije osobe, već i sve više mlađih.

Konjski balzam tradicionalni je biljni balzam proizveden u Hrvatskoj čiji će sastojci blagotvorno djelovati na vašu muskulaturu i kosti.

Konjski balzam preporučuje se osobama koje se žale na bolove uslijed reume ili imaju problema s cirkulacijom, radno aktivnim ljudima koji osjećaju napetost u mišićima, bolove u predjelu vrata i leđne kralježnice, kao i osobama koje su povrijeđene ili imaju otekline nakon sportskih aktivnosti. Ovaj gel brzo prodire kroz kožu te smanjuje napetost i grčeve u mišićima, doprinosi boljoj pokretljivosti zglobova pružajući veću slobodu kretanja i smanjuje vrijeme oporavka.

Po sastavu, konjski balzam je mješavina biljnih prirodnih anelgetika koji pomažu pri trenutnom uklanjanju bolova. Protuupalna i za mišiće opuštajuća svojstva biljnih sastojaka smanjuju mogućnost nastanka grčeva i bolova u kriznim područjima – rukama, nogama, leđima i vratu.

Konjski balzam je neizostavan pratitelj svakog sportaša koji nakon napornog treninga želi opustiti mišiće i tetive, a pokazao se i odličnim kod sportskih povreda i uganuća.

Biljnu bazu ovog gela sačinjava ekstrakt divljeg kestena, za kojeg se kroz stoljeća primjene zna kako pruža blagotvoran učinak kod mišićnog umora i problema s venskom cirkulacijom. Uz divlji kesten i nezaobilaznu arniku, gel sadrži mentol i kamfor koji pružaju ugodan osjećaj hlađenja ublažavajući otekline te pospješujući brzo smanjenje masnica.

Stoga nakon svakog treninga, sportske povrede i/ili upale mišića svakako posegnite za ovim stoljetnim balzamom bez kojega će svaki naporan trening biti nezamisliv.

List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

 • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
 • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
 • Slika za inovativnostInovativnost
 • Etično poslovanje
   
 • Briga o planetu
  godišnje proizvedemo
  30.000kW
  iz vlastite solarne elektrane
 • Inovativnost
  godišnje recikliramo
  7.500kg
  papira