Svjetlost i Sol: Zašto su himalajske lampe must-have za vaš dom

Svjetlost i Sol: Zašto su himalajske lampe must-have za vaš dom

Himalajske solne lampe ne samo da pružaju toplo, ambijentalno svjetlo koje obogaćuje atmosferu vašeg doma, već se pripisuju i brojne zdravstvene prednosti. Njihova popularnost nije bez razloga; ove lampe su više od dekorativnog komada - one su simbol holističkog pristupa zdravlju i dobrobiti. U ovom članku, uronit ćemo u svijet himalajskih lampi i istražiti kako one mogu utjecati na vaše zdravlje i dom.

Što čini Himalajske Lampe posebnima? Himalajske lampe su izrađene od ružičaste soli koja se vadi u podnožju Himalaja. Bogata mineralima, ova sol emitira toplo, ružičasto svjetlo kada se unutar nje postavi žarulja. To svjetlo se smatra sličnim zoru ili sumraku, pružajući osjećaj prirodnosti i smirenosti.

Prednosti Himalajskih Lampi

 1. Poboljšanje Kvalitete Zraka: Smatra se da himalajske lampe proizvode negativne ione koji neutraliziraju višak pozitivnih iona, često povezanih s zagađenjem zraka i elektroničkim uređajima.
 2. Smanjenje Elektromagnetskog Zračenja: U današnjem tehnološki naprednom društvu, himalajske lampe mogu pomoći u smanjenju elektromagnetskog zračenja koje emitiraju uređaji poput televizora, mobitela i računala.
 3. Stvaranje Ugodne Atmosfere: Toplo svjetlo lampe stvara ugodan ambijent koji potiče opuštanje i smanjenje stresa.
 4. Podrška Zdravom Spavanju: Blago svjetlo može potaknuti bolji san, smanjujući negativan utjecaj plavog svjetla koje emitiraju mnogi elektronički zasloni.

Kako Koristiti Himalajske Lampe

 • Smještaj: Postavite lampu u sobu gdje provodite najviše vremena kako bi mogli uživati u njezinim prednostima.
 • Za vrijeme spavanja: Korištenje himalajske lampe kao noćne svjetiljke može pomoći u stvaranju opuštajućeg okruženja koje je pogodno za spavanje.
 • Tijekom rada: Postavite lampu na radni stol kako biste smanjili umor od ekrana i poboljšali koncentraciju.

 

 Himalajske lampe su više od estetskog dodatka; one su komad prirode koji možete donijeti u svoj dom. Iako znanstvene studije još uvijek istražuju sve potencijalne prednosti, mnogi korisnici izvještavaju o pozitivnom utjecaju na njihovo opće stanje i atmosferu u domu. Uključivanjem himalajske lampe u vaš prostor, možda ne samo da ćete unaprijediti kvalitetu svog životnog okruženja, već ćete dodati i jedinstveni element koji govori o vašoj predanosti zdravlju i dobrobiti.

Povezani proizvodi

LAMPA OD HIMALAJSKE SOLI "KUGLA"
23,89 (kn 179,99)
Top
Lampa od himalajske soli 2-3kg
13,27 (kn 99,99)
Lampa od himalajske soli 4-6kg
18,58 (kn 139,99)
-25%
Lampa od himalajske soli 6-9kg
17,92 (kn 135,01)23,89 (kn 179,99)
NC zadnjih 30 dana:23,89 (kn 179,99)
-30%
Sol himalajska sitna jodirana 500g
1,85 (kn 13,96)2,65 (kn 19,99)
NC zadnjih 30 dana:2,65 (kn 19,99)

Mi vjerujemo u

 • Etično poslovanjeEtično poslovanje
 • Briga o planetuBrigu o planetu
 • InovativnostInovativnost
 • Etično poslovanje
   
 • Briga o planetu
  godišnje proizvedemo
  30.000kW
  iz vlastite solarne elektrane
 • Inovativnost
  godišnje recikliramo
  7.500kg
  papira