Superfoodie - trgovina posvecena zdravoj hrani

Superfoodie - trgovina posvecena zdravoj hrani

Nakon dugo godina, Encian je otvorio novu prodavaonicu, u Ilici 76, u Zagrebu, pored Britanskog trga. Nadjenuli smo joj ime "Superfoodie" jer vjerujemo da oslikava duh ljudi koji paze što jedu i  istovremeno uživaju u bezbrojnim okusima namirnica iz cijelog svijeta.  Trudimo se da što više tih namirnica bude organskog podrijetla, te izravno kupljene od proizvođača iz dva razloga: da novac većim dijelom odlazi ljudima koji su stvarali proizvode te da naši korisnici imaju što bolju cijenu i izravno jamstvo podrijetla i kvalitete. 

 

Naglasak je na Encianovim brendovima - Encian, Esencia, Superfoods by Encian, kao i onima koje zastupamo niz godina - Alpro biljni napici, Viola muesli, Mestemacher kruh i Ortis dodaci prehrani. Ne treba naglašavati da je uvijek barem neki od proizvoda na akciji, po cijenama nižim nego inače. Dakle, nešto poput superfood outleta.

 

 Velika prednost ovakvog tipa prodavaonice je da kupci mogu na miru porazgovarati s prodavačima, testirati brojne proizvode prije kupnje ili na miru, bez smetnje i obveze , razgledati sve što ih zanima. 

 

Kao posebnost, navodimo veliki izbor namirnica u rinfuzi, koje jamče svježinu i povoljnu cijenu - orašasti plodovi, suho voće, žitarice, chia itd. 

 

Uz prvi dućan, otvoren daleke 1992. u Ozaljskoj ulici, ovo je naš novi pokušaj da se približimo kupcima koji žele okusiti, opipati i vidjeti ono što kupuju. Naravno, za sve one koji nisu prilici da dođu do Ilice 76, tu je 24 sata otvorena naša web prodavaonica

Dobrodošli u Ilicu 76, Ozaljsku 138  ili  na web!

List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

 • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
 • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
 • Slika za inovativnostInovativnost
 • Etično poslovanje
   
 • Briga o planetu
  godišnje proizvedemo
  30.000kW
  iz vlastite solarne elektrane
 • Inovativnost
  godišnje recikliramo
  7.500kg
  papira