Stigao je novi 'vulkanski' Noni sok i to u novom ruhu!

Stigao je novi 'vulkanski' Noni sok i to u novom ruhu!

Dobro poznati Encianov noni sok za imunitet dobio je novo ruho, ali i domovinu „rođenja“. Od sada, jednolitrena boca odlazi u povijest, a na scenu stupa kartonsko pakiranje koje sadrži dvije boce od pola litre. Promjena ide na ruku korisnicima staroga soka,  koji su sporije trošili manje količine soka, pa je postojala opasnost da se takav noni, (jer je organskog  podrijetla i bez aditiva), nakon nekog vremena - radi posve prirodnog procesa - pokvari i postane neupotrebljiv.

Dulje vrijeme tražili smo odgovor na taj problem i našli ga u suradnji s novim dobavljačem. Sada se noni sok,zapakiran u dvije boce, nakon otvaranja, može koristiti i punih mjesec dana, što je gotovo dvostruko dulje nego ranije.

Spomenimo i praktičnost ambalaže. Sok se lako prenosi jer su dvije boce zapakirane u tvrdoj kartonskoj ambalaži. U svakom pakiranju nalazi se i mjerna čašicu za precizno doziranje.

Osim novog ruha, važno je napomenuti da je u novim bocama sada 100% noni sok, bez dodataka, koji prirodno sadrži i vitamin C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Jedinstvenim postupkom mikrofiltracije uspjeli smo osigurati maksimalnu očuvanost svih vrijednih sastojaka koje pruža plod nonija.

Novi sok dolazi sa Kanarskog otočja, gdje se na jednom mjestu bere i prerađuje u tekući oblik. Time se maksimalno skraćuje vrijeme obrade i čuvaju njegova najbolja svojstva u izvornom obliku. Povrh toga, sok ima organski certifikat koji jamči da tijekom uzgoja nisu korišteni pesticidi.

Uz svježinu i organsko podrijetlo, važna posebnost ovoga nonija je u tome da je uzgojen na vulkanskom tlu kojim obiluje Kanarsko otočje. Bogat mineralni sastav zemlje daje posebnu kvalitetu Encianovom noni soku.

I za kraj, ne najmanje važno, cijena novog pakiranja identična je staroj cijeni.  

List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

 • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
 • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
 • Slika za inovativnostInovativnost
 • Etično poslovanje
   
 • Briga o planetu
  godišnje proizvedemo
  30.000kW
  iz vlastite solarne elektrane
 • Inovativnost
  godišnje recikliramo
  7.500kg
  papira