Melem je postao dio našeg asortimana proizvoda

Melem je postao dio našeg asortimana proizvoda

O našem najvećem organu na tijelu treba voditi posebnu brigu.

Zato su tu za nas Melem proizvodi kao proširena ponuda u Encian web trgovini. Koža nam mora održati vlažnost i elastičnost te zadržati masni sloj kako ne bi izgubila jednu od svojih najvažnijih funkcija, a to je sprečavanje infekcija i ulazak mikroorganizama.

Kako bi nam koža mogla odraditi jednu od svojih primarnih funkcija važno je da ju njegujemo kako izvana tako i iznutra. Koža mora biti njegovana da se ne isuši adekvatnim preparatima koje upravo pružaju proizvodi Melem. Jer isušena koža dovodi do stvaranja rana, ekcema, nadražaja i prolaska mikroorganizama u tijelo.

U asortimanu Melema nalaze se proizvodi za nježnu dječju kožu, pa sve do zrele kože u zlatnim godinama. Za nježnu dječju kožu nudi se losion kod atopijskog dermatitisa Melem Baby Atopic kupka 250ml, Melem Baby krema za pelensku regiju 150ml, Baby vlažne maramice, na bazi biljnih ulja ricinusa, avokada, masline i badema, a za odrasle tu su nezamjenjivi melem za usta, zatim gel za tuširanje na bazi ruže i smilja te Melem suha ulja od smilja i ruže za najljepše trenutke posvećene sebi i svojoj koži.

Posebno su interesantni Melem proizvodi koji su na bazi ulja od smilja i ruže. Osim prekrasnog mirisa ulje ruže zbog svog kemijskog sastava koji pomlađuje kožu i hidratizira ju ima i antibakterijsko i antiseptičko djelovanje, djeluje protuupalno, pojačava tonus kože, smanjuje bore, održava prirodnu vlažnost kože i obnavlja površinski zaštitni sloj kože. Ulje smilja umiruje i liječi kožu, umiruje opekline od sunca, suzbija akne jer ima antimikrobna i antiseptička svojstva, antibakterijsko, antigljivično i protuupalno djelovanje.

 

 

 

List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

 • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
 • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
 • Slika za inovativnostInovativnost
 • Etično poslovanje
   
 • Briga o planetu
  godišnje proizvedemo
  30.000kW
  iz vlastite solarne elektrane
 • Inovativnost
  godišnje recikliramo
  7.500kg
  papira