Kokosovo ulje-savršenstvo njege za kosu

Kokosovo ulje-savršenstvo njege za kosu

Možda vam se čini kako sigurno prehrana i nema baš neke povezanosti sa zdravljem i ljepotom kose, bar ne naočigled. Moramo vas razuvjeriti jer prehrana itekako ima velike povezanosti s ljepotom kose kao i uvrštavanje kokosovog ulja koje je bogato esencijalnim proteinima koji pomažu kosi da raste brže.

Znamo da kokosovo ulje potiče rast folikula, hrani i regenerira kosu, a jeste li znali da ga žene u tropskim krajevima koriste već od djetinjstva te da rijetko gube kosu, čak i u starijoj dobi i još rjeđe potpuno posijede?

Maska od kokosovog ulja je maska samo od jednog sastojka koji vam je dovoljan za sve što smo prethodno napisali, a to je upravo kokosovo ulje.

Za dubinsku regeneraciju kose nanesite žličicu ili dvije kokosovog ulja na vlažnu kosu i ostavite što je duže moguće. Za još bolji učinak ostavite da vam maska na kosi odstoji preko noći i ako ste u mogućnosti ne umotavati kosu u ručnik, osim ako ne morate. 

Ako vas samo muče suhi vrhovi na kosi, prije pranja kose stavite žličicu kokosovog ulja na vrhove kose te pričekajte najmanje 30 minuta.

Kokosovo ulje daje fantastične rezultate već nakon prvog korištenja i nema potrebe da kupujete skupe preparate kada s potpuno prirodnim proizvodom sami vrlo lako možete napraviti efikasnu masku za kosu.

Povezani proizvodi

List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

 • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
 • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
 • Slika za inovativnostInovativnost
 • Etično poslovanje
   
 • Briga o planetu
  godišnje proizvedemo
  30.000kW
  iz vlastite solarne elektrane
 • Inovativnost
  godišnje recikliramo
  7.500kg
  papira