Kad organizam kaže: „Ocisti me“

Kad organizam kaže: „Ocisti me“

Naš suvremen način života i režim prehrane uzrokuju mnoge prehrambene nedostatke koji se u konačnici očituju kroz naše zdravstveno stanje.

Umor, manjak energije, neredovita probava, problemi s kožom, glavobolja i kilogrami viška, samo su neki od simptoma koji nam ukazuju da je naš organizam došao do zasićenja toksinima te da je vrijeme za detoksikaciju.

Toksini i slobodni radikali su štetni produkti koji spontano nastaju u tijelu kao posljedica nezdrave prehrane, zagađenja zraka, stresa i ostalih negativnih djelovanja sredine. I zbog svega toga, odgovorni su za nastanak mnogih bolesti.

Zanima Vas kako započeti i krenuti na prehrambenu detoksikaciju?

Nekoliko ključnih savjeta za uspješnu detoksikaciju:

 1. Obratite pozornost na svoju probavu, Ukoliko nemate stolicu svaki dan, obogatite prehranu cjelovitim žitaricama, povrćem i voćem bogatom vlaknima (raž, heljda, grah, luk, cvjetača, smokve,  šljive, jabuke), unosite barem 1,5 litre vode tijekom dana. Ukoliko ni takve mjere ne urode plodom, posegnite za Ortisan voćnim kockama, koje će Vam učinkovito pomoći.
 2.  Napravite si voćnu salatu s mandarinama, kiwijem, jabukama. Banane u ovom programu izbjegavajte. Jedite neoguljene jabuke
 3.  Pijte čaj (žuti čaj, i ostale biljne čajeve) - 2 do 3 šalice na dan.
 4.  Ako imate osjećaj nadutosti, a uz to inače uzimate i lijekove, najvjerojatnije trpi Vaša jetra. Pripremite recepte s artičokom, i kiselim kupusom. Ako ni to nije dovoljno, posegnite za koncentriranim ekstraktom artičoke.
 5.  Pijte probiotike, kefir ili acidofilno mlijeko koji će Vam pomoći da ojačate imunitet.
 6.  Umjesto svinjetine, govedine, 1 tjedan "izdržite" na prehrani bogatoj ribom. Naročito preporučujemo plavu ribu: jako je hranjiva, a istovremena vrlo pristupačne cijene.
 7.  Odrecite se bijelog kruha, bijele riže i bijelog šećera. Oni su jedni od glavnih faktora koji uzrokuju debljanje i smanjuju vitalnost organizma. Smeđa riža je mnogo hranjivija, puno zasitnija i pomaže u uravnoteženju probave.

Pri odabiru dodataka prehrani, preporučujemo Vam ciljane dodatke prehrani iz laboratorija Ortis, koji će pospješiti i ubrzati na siguran način stabilizaciju kilograma, smanjenje nadutosti, te rezultirati boljim izgledom kože:

Detoxine Bio Jabuka- specijalna formula bez joda za osobe s hiperaktivnom štitnjačom koja sadrži artičoku, brezu, zeleni čaj, indijsku urmu i komorač.

 • Artičoka doprinosi normalnoj funkciji jetre i žuči.
 • Breza doprinosi normalnoj probavi i potiče detoksikacijske procese u tijelu
 • Zeleni čaj doprinosi normalnoj funkciji bubrega
 • Indijska urma doprinosi normalnoj probavi.
 • Komorač doprinosi normalnoj funkciji probavnog trakta.

Proizvod se razrjeđuje s 1,5l vode i pije tijekom cijelog dana.Kura čišćenja traje 20dana.Nakon Detoxine-a osjećat ćete se lakši, čišći, obnovljeni.

Detoxine 7 days – visoka i aktivna koncentracija biljaka s pročišćavajućim i drenirajućim svojstvima. Na kraju provedene sedmodnevne detoksikacije, omogućava Vašem tijelu da se regenerira i postigne izgubljenu vitalnost. Biljni ekstrakti lista breze, pulpe indijske urme, lista zelenog čaja, lista artičoke, ploda komorača, korijena čička aktiviraju filtere za neutralizaciju i eliminaciju štetnih tvari: jetru, bubrege, crijeva, pluća i kožu. Nakon djelovanja Detoxa organizam je lišen toksina i vraćen u ravnotežu. Snaga se vraća, a uz nju i osjećaj vitalnosti, preporođenosti i optimizma.

Vođenje zdravog načina života je osnovni način za pobjedu nad slobodnim radikalima, a to znači da u svoju prehranu trebamo uvrstiti namirnice kao što su: voće, povrće te hranu bogatu antioksidansima, beta-karotenom, bioflavonoidima te vitamine C i E. Promjena stila života je neophodna uz balansiranu prehranu radi uspostavljanja pravilne ravnoteže organizma. Zato ne odgađajte nego učinite sebi i svom organizmu ogromnu uslugu. Priuštite si taj osjećaj!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezani proizvodi

List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

 • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
 • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
 • Slika za inovativnostInovativnost
 • Etično poslovanje
   
 • Briga o planetu
  godišnje proizvedemo
  30.000kW
  iz vlastite solarne elektrane
 • Inovativnost
  godišnje recikliramo
  7.500kg
  papira