Jednostavan recept za mršavljenje

Jednostavan recept za mršavljenje

Naša stalna suradnica Danijela Šeparović, voditelj Allegra fitness & wellness centra i trener privatnih i grupnih treninga preporučuje vam jednostavan set vježbi za ubrzanje metabolizma.

1min JUMPING JACKS- skok u raskorak, ruke prate pokret

10 čučnjeva – stav širine kukova,udah dolje izdah gore, aktivacija kukova u zadnjoj fazi

10 sklekova-dlanovi na podu širine ramena,laktovi uz tijelo, noge su na prstima ili na koljenima

10 trbušnjaka- potkoljenice pogrčene,stopala na podlozi, ruke iza potiljka,podizanje lopatica od poda

10 podizanja kukova- leći na leđa, pogrčene potkoljenice,dlanovi na podu, podići kukove

10 podizanja ruku i nogu – leći na trbuh, istovremeno podizanje pruženih ruku i nogu

3-4 kruga ponavljanja

Uz to mi vam dodajemo nekoliko učinkovitih preparata za mršavljenje koji će vam biti od velike pomoći u procesu mršavljenja.

Encian Jabučna dijeta u obliku šumećih tableta idealna je za sve koji ne podnose okus tekućeg octa, a žele uživati u njegovim blagodatima. Ove šumeće tablete, za razliku od čvrstih tableta i kapsula, imaju trenutno djelovanje čim dođu u želudac, pružajući i brz osjećaj sitosti dok iz prirode dolazi pomoć u obliku sastojka Opuntia ficus indica, odnosno jedne vrste kaktusa. Iz njega se proizvode jedine kapsule koje se uzimaju nakon obroka.  

Djelotvornost sirovine NeOpuntia® koja je dobivena iz Opuntia ficus indice je i znanstveno dokazana. Naime, Neopuntia® na sebe veže oko 30 % masnoće iz hrane. U praksi, to bi značilo da jedan gram Neopuntie®  veže 19 g majoneze, 11 g maslaca ili 9 g maslinovog ulja.

Kako zapravo djeluje? Neopuntia® veže masnoće, koje nakon obroka plutaju na površini želuca. Zatim se oko masnoća stvara tekući gel koji stabilizira cijeli kompleks i čini ga otpornim na promjene pH vrijednosti probavnog sustava, nakon čega takav kompleks efikasno izlazi iz organizma. Ove karakteristike priznali su i stručnjaci iz branše, dodijelivši francuskim pronalazačima srebrnu nagradu na europskom sajmu zdravih sastojaka (HI Europe Conference) za najinovativniji i najzdraviji sastojak.

Cactus dijeta je postala svjetski hit jer značajno pomaže kod mršavljenja, potpuno je prirodna, ne sadrži toksične tvari, nema osjetljivosti niti drugih posljedica, što je karakteristika lijekova i biljnih ekstrakata koji se koriste kod mršavljenja.

Zato izbacite kaloričnu hranu, vježbajte i ubrzajte metabolizam dodacima prehrani koji će svakako odraditi svoju ulogu u procesu mršavljenja!

 

Povezani proizvodi

List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

 • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
 • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
 • Slika za inovativnostInovativnost
 • Etično poslovanje
   
 • Briga o planetu
  godišnje proizvedemo
  30.000kW
  iz vlastite solarne elektrane
 • Inovativnost
  godišnje recikliramo
  7.500kg
  papira