Ideje za Valentinovo

Ideje za Valentinovo

Valentinovo.  Crvena srca daju nam osjećaj da su ljubav i sreća posvuda.  Vidimo slike parova koji se grle i netremice gledaju jedni drugima u oči te to priželjkujemo.  Idemo u kupovinu u lijepo uređene trgovine i zamišljamo kako ćemo učiniti da se naše voljene osobe osjećaju posebnima i voljenima.  Te se potajice nadamo da će naši partneri misliti i učiniti isto za nas. Raspoloženje na Valentinovo je prekrasno.  Ne želimo li svi ipak više od toga?

Ne bi li bilo izvrsno ako bismo mogli naše voljene nagnati da se osjećaju posebno većinu dana u godini? Zar ne bi bilo fantastično kad bi osjetili da naši voljeni zaista poštuju i njeguju jedan od najvažnijih dana u godini?

Kako, u ovom našem prezaposlenom svijetu, možemo oživjeti predivan duh Valentinova? 

Obično su male stvari te koje za nas čine najveću razliku.  Ako netko posveti vrijeme da vas zaista upozna i pokaže vam da vas poznaje i poštuje, tada se sreća i osjećaj koje priželjkujemo svakog Valentinova mogu osjetiti češće nego samo 14. veljače.

Može li se ova filozofija usmjeriti i prema našoj djeci?  Apsolutno!  Tko ne bi želio biti tako voljen?  Voli li vaš muž određenu vrstu hrane iz svog kraja?  Zašto mu to ne skuhati kao iznenađenje?  Voli li vaša žena romantiku?  Jedan dan iznenadite ju predivnim ljubavnim romanom i ružom. Voli li vaša sestra čistu sobu? Iznenadite ju i očistite joj sobu. Voli li vaša prijateljica deserte? Zašto je ne iznenaditi kolačem koji ste ispekli samo za nju?

Ne iziskuju mnogo truda, a nagrada činjenja malih stvari za naše voljene — i njihovo ČESTO izvršavanje — je neprocjenjivo.  Proučavajte svoju ženu, muža, dijete, sestru i prijatelje, a zatim koristite ove informacije kako bi u svoj dom svakodnevno unosili radost, a ne samo na dan kada vam drugi kažu da to učinite.

List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

 • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
 • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
 • Slika za inovativnostInovativnost
 • Etično poslovanje
   
 • Briga o planetu
  godišnje proizvedemo
  30.000kW
  iz vlastite solarne elektrane
 • Inovativnost
  godišnje recikliramo
  7.500kg
  papira