-
01/653 1434
- Poklon uz dostavu
-
BESPLATNA DOSTAVA
(Za Zagreb 20€, ostatak RH min 35€)
- Brižno zapakirano
- 100% sigurna kupnja
Mješavina za kruh bez glutena, 1 kg


Prikladno za aparat za pečenje kruha i za klasičnu pripremu.
Osnovni recept za bijeli kruh (priprema u pećnici): u 500 g bezglutenske mješavine za kruh dodajte 460 ml mlake vode, 20 g svježeg kvasca i 12 g soli te dobro umijesite u homogeno tijesto pomoću blendera ili ručno. Uljem premažite kalup za pečenje i u njega stavite pripremljeno tijesto. Tijesto prekrijte nauljenom folijom i pustite da se na toplom mjestu diže 45 minuta. Pecite ga u prethodno zagrijanoj pećnici na 200°C, oko 45 minuta.
BEZ GLUTENA, BEZ LAKTOZE, BEZ SOJE
Sastojci: pšenični škrob bez glutena, dekstroza, stabilizatori (guar guma, ksantan guma), tvari za rahljenje (natrijevi karbonati), sredstvo za obradu brašna (askorbinska kiselina).
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu zaštićenom od direktnog djelovanja sunca.
Najbolje upotrijebiti do: otisnuto pri vrhu na stražnjoj strani vrećice.
Proizvođač:Hunorganic Kft, Ujkuti utca 5, 8000 Szekesfehervar, Mađarska.
Na tržište RH stavlja: Encian d.o.o, Gospodarska 16 b, Donji Stupnik, 10250 Lučko, Hrvatska, tel: 01/6531-111.
Neto količina: 1 kg
Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g: Energija 1460 kJ/ 344 kcal; Masti 0,1g od kojih zasićene masne kiseline 0,05g; Ugljikohidrati 84,5g od kojih šećeri 4,7g; Vlakna 2,1g; Bjelančevine 0,3g; Sol 0,04g.
6-15% trajnog popusta poklon uz svaku narudžbu ekskluzivne ponude prioritetna dostava povoljnija dostava 13€ poklon bon

Mi vjerujemo u
Etično poslovanje Brigu o planetu Inovativnost
- godišnje proizvedemo30.000kWiz vlastite solarne elektrane
- godišnje recikliramo7.500kgpapira