-
+38516531434
- Poklon uz dostavu
-
BESPLATNA DOSTAVA
(Za Zagreb 20€, ostatak RH min 35€)
- Brižno zapakirano
- 100% sigurna kupnja
Mješavina za kruh bez glutena, 500 g
Prikladno za aparat za pečenje kruha i za klasičnu pripremu.
Osnovni recept za bijeli kruh (priprema u pećnici): u 500 g bezglutenske mješavine za kruh dodati 460 ml mlake vode, 20 g svježeg kvasca i 12 g soli te dobro umijesiti u homogeno tijesto pomoću blendera ili ručno. Uljem premazati kalup za pečenje i u njega staviti pripremljeno tijesto. Tijesto prekriti nauljenom folijom i ostaviti da se na toplom mjestu diže 45 minuta. Peći ga u prethodno zagrijanoj pećnici na 200°C, oko 45 minuta.
BEZ GLUTENA, BEZ LAKTOZE, BEZ SOJE
Sastojci: pšenični škrob bez glutena, dekstroza, stabilizatori (guar guma, ksantan guma), tvari za rahljenje (natrijevi karbonati), sredstvo za obradu brašna (askorbinska kiselina).
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu zaštićenom od direktnog djelovanja sunca.
Najbolje upotrijebiti do: otisnuto pri vrhu na stražnjoj strani vrećice.
Proizvođač: Hunorganic Kft, Újkuti utca 5, 8000 Székesfehérvár, Mađarska.
Na tržište RH stavlja: Encian d.o.o, Gospodarska 16b, Donji Stupnik, 10250 Lučko, Hrvatska, tel: 01/6531-111.
Neto količina: 500 g
Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g: Energija 1460 kJ/ 344 kcal; Masti 0,1g od kojih zasićene masne kiseline 0,05g; Ugljikohidrati 84,5g od kojih šećeri 4,7g; Vlakna 2,1g; Bjelančevine 0,3g; Sol 0,04 g.
6-15% trajnog popusta poklon uz svaku narudžbu ekskluzivne ponude prioritetna dostava povoljnija dostava 13€ poklon bon
Mi vjerujemo u
Etično poslovanje Brigu o planetu Inovativnost
- godišnje proizvedemo30.000kWiz vlastite solarne elektrane
- godišnje recikliramo7.500kgpapira