Zapečene rog paprike s kozjim sirom

Zapečene rog paprike s kozjim sirom

Sastojci
Zapečene rog paprike s kozjim sirom
  • 4 crvene rog paprike
  • 4 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 200 g mekog kozjeg sira
  • I' us bezglutenske krušne mrvice
  • 1 češanj češnjaka, oguljen i zgnječen
  • Encian Himalajska sol i svježe mljeveni crni papar
  • Ružmarin po želji
Priprema
Zapečene rog paprike s kozjim sirom
  • U većoj tavi na maslinovom ulju popržiti češnjak.
  • Dodati krušne mrvice bez glutena i sol te uz neprestano mješanje peći 6-8 minuta.
  • Maknuti sa strane da se ohladi.
  • Raspolovljenu i očišćenu rog papriku premazati maslinovim uljem i posoliti.
  • Poslagati na papir za pečenje prerezanom stranom okrenutom prema dolje.
  • Peći u zagrijanoj pećnici na 200°C 30 minuta dok paprike lagano ne pocrne.
  • Tople paprike puniti kozjim sirom i pripremljenim krušnim mrvicama.
  • Na kraju posoliti i dodati ružmarin.
Postani član našeg kluba
  • 6-15% trajnog popusta
  • poklon uz svaku narudžbu
  • ekskluzivne ponude
  • prioritetna dostava
  • povoljnija dostava
  • 100kn poklon bon

saznaj više