Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Zapečena tjestenina bez glutena s batatom

45 minuta
Jednostavna priprema
Datum objave: 02.12.2020

Vrlo zgodno jelo, nešto poput složenca, ukusno i hranjivo u gluten free verziji.

  1. Penne kuhamo samo na 2 do 3 minute.
  2. Batat skuhamo i napravimo od njega pire.
  3. U posudi izradimo jaja, naribamo sir te dodamo sol i sve ostale začine. Umiješamo kuhani batat.
  4. Tjesteninu usipamo u napravljenu smjesu i dobro promiješamo.
  5. Ubacimo u pećnicu te  na vrh stavljamo komadiće mozzarele, popaprimo , još malo posolimo i obogatimo listićima kadulje i timijana.
  6. Pečemo u pećnici oko 30 minuta, dok nam lijepo ne porumeni na vrhu
  7. Kada je gotovo pustimo da se par minuta ohladi , režemo  i serviramo.
  8. Ovaj naš složenac imat će lijepu zlatno narančastu boju koju nam daje batat i dodatak kurkume.

Jednostavno i fino. Dobar tek!

Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar
  • 1 pakiranje It's us penna bez glutena
  • 2 srednja batata
  • 2 jaja
  • 150 g sira ( npr Gaude)
  • 1 mozzarela
  • Sol, papar
  • Sviježe začinsko bilje, kadulja, timijan