Datum objave:
02.12.2019
- U veću posudu stavite suhe sastojke: kokosovo brašno, mrvice i šećer, zatim dodajte kokosovu kremu, kokosovo ulje (u tekućem stanju), ekstrakt vanilije, limunovu koricu i himalajsku sol.
- Sve zajedno miješajte dok ne dobijete homogenu smjesu od koje oblikujete 12 manjih pločica i sve stavite u zamrzivač na pola sata.
- Prije nego izvadite pločice, otopite čokoladu na pari.
- Kada je čokolada otopljena, prelijete je preko kokosovih pločica i ostavite u hladnjak na pola sata.
- Kada se je čokolada stvrdnula možete degustitrati svoje kokos pločice s čokoladom.
- Pločice možete držati do tjedan dana u hladnjaku.
8 žlica BIB kokosovog ulja
100 ml kokosovog vrhnja
3 žličice Encian bio kokosovog šećera
50 g Superfoods bio kokosovog brašna
80 g kokosovih mrvica
100 g tamne čokolade
malo ekstrakta vanilije
1 žličica limunove korice
prstohvat BIB himalajske soli