Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Punjena tikva sa sojinim ljuspicama i povrćem

Datum objave: 19.10.2020

Priprema

  1. Stavite kuhati smeđu rižu (otprilike pola sata).
  2. Sojine ljuspice prelijte vrućom vodom.
  3. Narežite luk, češnjak i gljive na manje komadiće. Hokaido tikvu prežite po pola i iz svake polovice izdubite sredinu.
  4. U lonac stavite maslinovo ulje, luk i češnjak. Mješajte i po potrebi dodajte sol i papar.
  5. Dodajte koncentrat rajčice i gljive. Lagano mješajte oko 5 minuta.
  6. Procjedite sojine ljuspice i dobro istisnite svu vodu. Dodajte pirjanom povrću i sve skupa promješajte.
  7. Dodajte dimljenu papriku, soja sos i sojino vrhnje.
  8. Mješajte 5 minuta i dodajte kuhanu smeđu rižu.
  9. Upalite pećnicu na 180 stupnjeva.
  10. Napunite tikve smjesom i stavite u pećnicu na 20 minuta.
  11. Na kraju posipajte peršin, bučine sjemenke i sojino vrhnje.

 

 

Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar

Sastojci za 4 porcije