Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Povrtni popečci

Datum objave: 11.05.2020
  1. Tikvice i krumpir naribati, posoliti i ostaviti da odmori.
  2. Za to vrijeme nasjeckajte ljubičasti luk na polumjesece, češnjak na što manje komadiće i začinsko bilje. U manju posudicu stavite laneno brašno i vodu, promješajte i ostavite 10 minuta da se zgusne.
  3. Istisnite svu suvišnu vodu iz tikvica i krumpira te im dodajte kukuruz, luk, češnjak, začinsko bilje i začine (curry, crvenu papriku, kim, sol i papar po želji).
  4. Sve skupa pomiješajte i dodajte laneno i bezglutensko brašno.
  5. Miješajte dok ne dobijete kompaktu smjesu koja se ne lijepi za ruke (ako treba dodajte još malo bezglutenskog brašna).
  6. Formirajte popečke veličine dlana i stavite na 30 minuta u hladnjak.
  7. Nakon 30 minuta, stavite grijati tavicu i na nju kokosovo ulje.
  8. Popečke pecite 2 minute sa svake strane.
  9. Servirajte uz tartar ili neki drugi umak po izboru.
Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar