Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Povrtna tempura

30 min minuta
Datum objave: 25.06.2021
  1. U veliku posudu stavite brašno, kukuruzno brašno i sol
  2. Umutite gaziranu vodu i dodajte kockice leda da smjesa ostane hladna
  3. U woku ili dubokoj posudi napunite ulje do jedne trećine i zagrijte do 190C
  4. Umočite komadiće povrća u tijesto te ih spustite u ulje oko 2 minute ili dok ne porumeni
  5. Izvadite tempure šupljikavom žlicom, odložite na tanjur pokriven papirnatim ubrusom i držite ih toplima
  6. Poslužite s umacima poput sojinog ili od slatkog čilija.
Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar
  • Razno povrće narezano na dulje komadiće veličine zalogaja (brokula, baby kukuruz, tikvice, mrkva)
  • Gljive
  • 80g Encian zobenog brašna
  • 1 žlica kukuruznog brašna
  • Prstohvat himalajske soli
  • 200ml ledeno hladne gazirane vode
  • nekoliko kockica leda
  • Ulje od kikirikija ili suncokreta
  • Umaci za umakanje