Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Pohani kruh u umaku od bukovača

60 minuta
Složena priprema
Datum objave: 23.11.2021
  1. Luk sitno nasjeckati, bukovače izrezati na manje komadiće
  2. Na ulju krako propirjati luk, dodati sol, papar i ½ žličice timijana
  3. Dodati bukovače i pirjati na laganoj vatri 10-tak min
  4. Podliti s malo vode i kratko prokuhati
  5. Dodati vrhnje za kuhanje, promiješati, zakipiti i maknuti s vatre ( volimo da gljive ostanu mrvicu žilavije jer uživamo u njihovom okusu pa pazite da ih ne prekuhate )
  6. Smjesa za pohanje bez jaja:
  7. Napraviti smjesu od brašna i mlijeka i dodati sol i ostatak timijana
  8. Svaku šnitu kruha umočiti s obje strane u smjesu i pržiti na vrućem ulju dok ne poprimi zlatnosmeđu boju ( ako volite jače pečeno, slobodno ih pohajte malo dulje, ali pazite da vam ne izgore )
  9. Kada je kruh gotov, izvadite ga na papirnate ubruse da upije višak ulja
  10. Poslužite ga prelivenog prethodno pripremljenim umakom od bukovača
Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel