Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Pohane bukovače s prosom i povrćem

45 minuta
Jednostavna priprema
Datum objave: 30.11.2021
  1. PRIPREMA GLJIVA:
  2. Gljive odvojiti od međusobnih stapki tako da dobijete zasebne komade
  3. U zdjelici pomiješati brašno, biljno mlijeko, sol, ½ žličice vlasca i ½ žličice timijana
  4. U drugu zdjelicu usipati krušne mrvice
  5. Dobro zagrijati preostalo ulje, a zatim svaku gljivu zasebno koju ste odvojili umočiti prvo u smjesu brašna, mlijeka i začina, zatim u krušne mrvice i pojedinačno ih uranjati u vruće ulje
  6. Peći do zlatnosmeđe boje, izvaditi na papir da upiju višak masnoće
  7. PRIPREMA PRILOGA:
  8. Luk nasjeckati na sitno, mrkvu na kolutove, papriku na trakice
  9. Na 50 ml ulja pirjati luk, zatim dodati mrkvu i papriku
  10. Posoliti, popapriti i lagano pirjati 5-7 min dok povrće ne omekša uz povremeno miješanje
  11. Dodati proso, preostali vlasac i timijan i začinsku sol i podliti vodom
  12. Kada proso nabubri ( skuha se ), dodati soja sos, promiješati, još jednom zakipiti i maknuti s vatre
Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel