Filtriranje
hr en
0 0
Encian Recepti Namazi Domaći džem od bundeve i cimeta
Namazi

Domaći džem od bundeve i cimeta

11 minuta
Složena priprema
Datum objave: 19.06.2018
Bundeva osim što je kraljica jeseni, bogata je vitaminima i mineralima. Sjemenke, listovi i sok od bundeve pravo su nutritivno blago.

Postoji mnogo načina za iskoristiti bundevu, poput deserata, juha, salata, džema, smoothie napitaka i dr.
U nastavku pročitajte recept za pravu domaću, jesensku marmeladu koja će, ne sumnjamo, ove jeseni biti sastavni dio vaših doručaka i međuobroka. :) 

 

 

Priprema

  1. Dodajte sve sastojke u lonac, pokrijte i kuhajte oko 3-4 sata, miješajući svaki sat
  2. Jednom kada komadi bundeve omekšaju, stavite ih u blender i miksajte dok se svi sastojci ne sjedine.
  3. Vratite ih natrag u lonac, promiješajte i kuhajte još 30-60 minuta.
  4. Džem pohranite u pripremljene staklenke.
  5. Čuvajte u hladnjaku 2-3 tjedna ili u zamrzivaču do 6 mjeseci.
Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar

Sastojci

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel