Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Lagani bezglutenski kruh sa sjemenkama

Datum objave: 26.02.2020
  1. U bezglutensku mješavinu za kruh sa sjemenkama dodati mlake vode, svježeg kvasca i sol te dobro umijesiti u homogeno tijesto pomoću blendera ili ručno.
  2. Uljem premazati kalup za pečenje i u njega staviti pripremljeno tijesto.
  3. Tijesto prekriti nauljenom folijom i pustiti da se na toplom mjestu diže 45 minuta.
  4. Peći ga u prethodno zagrijanoj pećnici na 210°C, oko 45 minuta.
Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel