Lagani bezglutenski kruh sa sjemenkama

Lagani bezglutenski kruh sa sjemenkama

Sastojci
Lagani bezglutenski kruh sa sjemenkama
  • 500 g I' us bezglutenske mješavine za kruh sa sjemenkama
  • 430 ml mlake vode,
  • 22 g svježeg kvasca
  • 12 g Encian himalajske soli
Priprema
Lagani bezglutenski kruh sa sjemenkama
  • U bezglutensku mješavinu za kruh sa sjemenkama dodati mlake vode, svježeg kvasca i sol te dobro umijesiti u homogeno tijesto pomoću blendera ili ručno.
  • Uljem premazati kalup za pečenje i u njega staviti pripremljeno tijesto.
  • Tijesto prekriti nauljenom folijom i pustiti da se na toplom mjestu diže 45 minuta.
  • Peći ga u prethodno zagrijanoj pećnici na 210°C, oko 45 minuta.
Postani član našeg kluba
  • 6-15% trajnog popusta
  • poklon uz svaku narudžbu
  • ekskluzivne ponude
  • prioritetna dostava
  • povoljnija dostava
  • 100kn poklon bon

saznaj više