Lagani bezglutenski kruh sa sjemenkama
Sastojci
Lagani bezglutenski kruh sa sjemenkama
- 500 g I' us bezglutenske mješavine za kruh sa sjemenkama
- 430 ml mlake vode,
- 22 g svježeg kvasca
- 12 g Encian himalajske soli
Priprema
Lagani bezglutenski kruh sa sjemenkama
- U bezglutensku mješavinu za kruh sa sjemenkama dodati mlake vode, svježeg kvasca i sol te dobro umijesiti u homogeno tijesto pomoću blendera ili ručno.
- Uljem premazati kalup za pečenje i u njega staviti pripremljeno tijesto.
- Tijesto prekriti nauljenom folijom i pustiti da se na toplom mjestu diže 45 minuta.
- Peći ga u prethodno zagrijanoj pećnici na 210°C, oko 45 minuta.
Popularni recepti

Američke zobene palačinke
Priprema
45'
Složenost
Srednja
Vrsta jela
Slatko
Tip jela
Međuobrok

Borovnice i kokos se vole

Kus kus s povrćem i pinjolima
Priprema
60'
Složenost
Jednostavna
Vrsta jela
Glavna jela
Tip jela
Glavna jela

Rolice od povrća u rižinom papiru sa sojićima i prosom
Složenost
Srednja
Vrsta jela
Glavna jela
Tip jela
Glavna jela

Kelj s orašidima
Priprema
30'
Složenost
Jednostavna
Vrsta jela
Glavna jela
Tip jela
Glavna jela

Slatke kuglice od lana i kikiriki maslaca
Priprema
15'
Složenost
Jednostavna
Vrsta jela
Deserti
Tip jela
Desert i grickalice
Postani član našeg kluba
6-15% trajnog popusta poklon uz svaku narudžbu ekskluzivne ponude prioritetna dostava povoljnija dostava 100kn poklon bon