Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Kvinoja na južnjački način

30 minuta
Jednostavna priprema
Datum objave: 27.08.2021
  1. Na ulju kratko prepržiti češnjak i jalapeno papričice.
  2. Dodati rajčicu, kvinoju i crni grah i zaliti povrtnim temeljcem.
  3. Kad je kvinoja kuhana, dodati kukuruz i začine te još malo prokuhati.
  4. Na kraju dodati avokado izrezan na kockice i po želji pokapati limunovim sokom uz prstohvat svježeg peršina ili korijandera.
Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar
  • 50 ml Encian kokosovog ulja za prženje
  • 200 g Encian kvinoje
  • Encian himalajska sol
  • 150 g crnog graha (iz konzerve ili prethodno namočenog i napola kuhanog)
  • 5 režnjeva češnjaka
  • 3 Jalapeno papričice
  • 250 g kukuruza šećerca
  • 1 velika svježa rajčica – sitno nasjeckati (može se koristiti i konzerva pelata)
  • 500 ml povrtnog temeljca
  • Začini: papar, chilli, kim
  • 1 avokado
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel