Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Kuhana kvinoja s brokulom i sojinim medaljonima

Složena priprema
Datum objave: 10.02.2021
  1. Quinou operemo u sitnom cjedilu i stavimo kuhati u posoljenu vodu u omjeru 1:2.
  2. Kuhamo 15 minuta i ostavimo poklopljeno još 15 da  lijepo nabubri i upije svu tekućinu.
  3. Sojine medaljone prelijemo kipućom vodom i pustimo da stoje 20 minuta.
  4. Sada ih ocijedimo od suvišne tekućine , narežemo na kockice i pržimo na tavi na malo maslinovog ulja.
  5. Tretiramo ih kao i meso
  6. Pečene medaljone stavljamo u posudu sastrane i u tavu ubacujemo sitno narezani luk da se da požuti, dodamo protisnuti češnjak i začine.
  7. Malo podlijemo vodom i dodamo brokulu koju smo očistili na male cvjetove.
  8. Poklopimo i dinstamo 10 minuta .
  9. Sada ulijemo vrhnje za kuhanje od riže i kurkumu  te sve zajedno kuhamo još 5 minuta.
  10. Probamo i doradimo jelo sa začinima , sol, biber.
  11. Serviramo uz kuhanu quinou i po želji odozgo posipamo tostiranim sjemenkama sezama koji će lijepo zaokružiti ovu našu priču.
  12. Ako jedete meso sojine medaljone možete zamijeniti pilećim prsima.
Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar