Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Kuglof s bananama, cimetom i kokosovim uljem

Datum objave: 23.03.2020

SASTOJCI: 

2 šalice Superfoods Bio zobenog brašna

1 šalica Encian Bio kokosovog šećera

3 manje banane

2 jaja

6 žlica Encian Bio kokosovog ulja

1/2 šalice čokoladnih kapljica

vanilija

2 žličice Superfoods Bio Cejlonskog cimeta

pola čašice jogurta

3/4 žičice Encian Sode bikarbone

1/2 vrećice praška za pecivo

za preljev

4 žlice Superfoods Bio kakaa u prahu

3 žlice Encian Bio kokosovog ulja

2 žlice Encian Bio kokosovog šećera
 

PRIPREMA: 

Banane zgnječiti vilicom pa im dodajte šećer, kokosovo ulje, jaja, jogurt i vaniliju.

Sad dodajte i suhe sastojke, brašno, sodu bikarbonu, cimet i prašak za pecivo.

Spojite suhe i mokre sastojke, umješajte čokoladne kapljice.

Kalup za pečenje premažite kokosovim uljem i pobrašnite.

Ulijte smjesu u kalup pa pecite na 180 stupnjeva oko 40 minuta.

Testirajte čačkalicom ako je pečeno.

Ohladite i izvadite iz kalupa  pa prelijte čokoladnim preljevom.

Za  čokoladni preljev potrebno je sve sastojke lagano mješati na vatri dok se sve ne otopi.

Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar