Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Krem juha od vrganja s prženim komadićima proteinskog tosta

35min minuta
Jednostavna priprema
Datum objave: 06.07.2021
  1. na kokosovom ulju kratko propržiti luk te ga posuti solju i paprom
  2. dodati nasjeckani češnjak i vrganje i dinstati na laganoj vatri 5-7 min uz povremeno miješanje
  3. zaliti vodom i pustiti za zavrije ( možete koristiti i povrtni temeljac )
  4. smanjiti vatru ( ili drugi izvor topline koji koristite ), poklopiti i kuhati na minimumu dok vrganji ne omekšaju
  5. u šalici izmiješati 1 malu žlicu kokosovog brašna sa malo vode dok ne dobijete smjesu sličnu grizu, dodati u juhu, promiješati i pustiti da zavrije ( ovo se koristi za gustoću, a kokosovo brašno daje vrlo finu teksturu i blagi okus kokosa u tragovima koji se izvrsno sljubljuje s ovom juhom )
  6. maknuti s vatre i sve dobro izmiksati štapnim mikserom
  7. vratiti na vatru, dodati vrhnje, kada provrije kratko promiješati kuhačom i ugasiti vatru
  8. tost kratko propržiti na suhoj tavi dok ne poprimi hrskavu teksturu, nasjeckati na kockice i dodati u juhu
  9. ukrasiti peršinom
Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar