Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Juha od leće, špinata i fusilla od slanutka

20min minuta
Jednostavna priprema
Datum objave: 06.07.2021

  1. Nasjeckati luk i češnjak i staviti na zagrijano ulje
  2. Dodati začine ( sol, bosiljak, origano )
  3. Dodati leću i zaliti temeljcem ( ili vodom pa dodati povrtnu kocku )
  4. Kada zavrije, smanjiti vatru na minimum i kuhati dok leća malo ne omekša ( 5-7 min )
  5. Ukuhati sjeckanu rajčicu, dodati fusile i špinat, poklopiti i kuhati još 5-7 min, dok fusili nisu gotovi
Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar
  • 1 velika žlica Encian kokosovog ulja za kuhanje
  • 1 mala žličica Encian himalajske soli
  • 200 g It's us fusilla od slanutka bez glutena
  • 1 velika glavica crvenog luka
  • 3 češnja češnjaka
  • 1 mala žličica origana
  • 1 mala žličica bosiljka
  • 1 mala žličica chili paste ( ako ne volite ljuto, ovaj sastojak nije obavezan )
  • 1 povrtna kocka za juhu
  • 500 ml vode ( ili temeljca u kojem slučaju nije potrebno dodavati povrtnu kocku )
  • 100 g svježeg špinata
  • 1 konzerva kuhane sjeckane rajčice u sosu
  • 100 g crvene leće
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel