Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Jesenska salata s kvinojom i bučinim golicama

Datum objave: 29.10.2019
  1. Buču narežite na manje kockice, začinite po želji i stavite u pećnicu na 180 stupnjeva, 15 minuta ili dok ne omekša.
  2. Quinou operite i stavite kuhati u vodi ili povrtnom temeljcu (dok ne omekša ili sva tekućina ne ispari).
  3. Operite i narežite rikolu, peršin i ljubičasti luk. Sve zajedno stavite u posudu za serviranje i dodajte sjemenke nara, brusnice i bučine sjemenke.
  4. Pripremite preljev tako da sve sastojke za preljev stavite u posudu i mješajte dok se svi sastojci ne sjedine.
  5. U posudu s povrćem dodajte skuhanu quinou i buču te sve zajedno promješajte i dodajte preljev.

 

  • 1 šalica Superfoods bio quinoe
  • 2 šalice povrtnog temeljca ili vode
  • 2 šake rikole
  • 2 šalice buče narezane na kockice
  • 1 žlica suhih brusnica
  • 2 žlice BIB bučinih sjemenki
  • šaka peršina
  • par sjemenki nara
  • pola ljubičastog luka


Preljev:

 

Zatvori