Filtriranje
hr en
0 0
Encian Recepti Jesenska salata s kvinojom i bučinim golicama
Recepti

Jesenska salata s kvinojom i bučinim golicama

Datum objave: 29.10.2019
  1. Buču narežite na manje kockice, začinite po želji i stavite u pećnicu na 180 stupnjeva, 15 minuta ili dok ne omekša.
  2. Quinou operite i stavite kuhati u vodi ili povrtnom temeljcu (dok ne omekša ili sva tekućina ne ispari).
  3. Operite i narežite rikolu, peršin i ljubičasti luk. Sve zajedno stavite u posudu za serviranje i dodajte sjemenke nara, brusnice i bučine sjemenke.
  4. Pripremite preljev tako da sve sastojke za preljev stavite u posudu i mješajte dok se svi sastojci ne sjedine.
  5. U posudu s povrćem dodajte skuhanu quinou i buču te sve zajedno promješajte i dodajte preljev.

 

Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar
  • 1 šalica Superfoods bio quinoe
  • 2 šalice povrtnog temeljca ili vode
  • 2 šake rikole
  • 2 šalice buče narezane na kockice
  • 1 žlica suhih brusnica
  • 2 žlice BIB bučinih sjemenki
  • šaka peršina
  • par sjemenki nara
  • pola ljubičastog luka


Preljev:

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel