Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Gluten free Naan bread

Datum objave: 19.05.2020
  1. Od navedenih sastojaka umijesite mekano tijesto, dodavajući vode po potrebi.
  2. Prekrijemo ga krpom i ostavimo na toplom mjestu da se diže.
  3. Nakon što mu se volumen udvostručio raspodijelimo tijesto na 6 jednakih dijelova i oblikujemo ih u kuglice. Svaku kuglicu razvaljamo na debljinu oko 0,5 do 1 cm.
  4. Na zagrijanu tavu stavimo naše tijesto. Ono od vreline tave odmah počne reagirati praveći mjehure.
  5. Pečemo sa svake strane do 2minute dok ne poprimi željenu boju.
  6. Još vrelog premažemo  maslinovim uljem u koje smo stavili svježe začinsko bilje, ali možete ga premazati također i premazom od maslaca, peršina i češnjaka. Sve ovisi o vašem ukusu. A ako ne želite dodatne masnoće ne morate ga uopće premazivati.
  7. Vaš naan tanki kruh je gotov, najbolji je i najmekaniji dok je još topao.

 

Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel