Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Gluten free Naan bread

Datum objave: 19.05.2020
  1. Od navedenih sastojaka umijesite mekano tijesto, dodavajući vode po potrebi.
  2. Prekrijemo ga krpom i ostavimo na toplom mjestu da se diže.
  3. Nakon što mu se volumen udvostručio raspodijelimo tijesto na 6 jednakih dijelova i oblikujemo ih u kuglice. Svaku kuglicu razvaljamo na debljinu oko 0,5 do 1 cm.
  4. Na zagrijanu tavu stavimo naše tijesto. Ono od vreline tave odmah počne reagirati praveći mjehure.
  5. Pečemo sa svake strane do 2minute dok ne poprimi željenu boju.
  6. Još vrelog premažemo  maslinovim uljem u koje smo stavili svježe začinsko bilje, ali možete ga premazati također i premazom od maslaca, peršina i češnjaka. Sve ovisi o vašem ukusu. A ako ne želite dodatne masnoće ne morate ga uopće premazivati.
  7. Vaš naan tanki kruh je gotov, najbolji je i najmekaniji dok je još topao.