Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Gluten free čokoladna torta s kavom

Datum objave: 10.04.2020

Biskvit: 

  1. Jaja pjenasto dobro izraditi sa šećerom.
  2. Bademe sameljemo.
  3. Dodati rastopljeni maslac i sve mokre sastojke.
  4. Zatim dodati brašno sa praškom za pecivo i sjediniti sve zajedno.
  5. Smjesu ulijemo u željeni kalup , ja sam koristila okrugli kalup za tortu od 19 cm, ali možete ovaj kolač također ispeći i kao kocke.
  6. Pečemo ga oko 35 minuta na 180 stupnjeva.

Napomena: Nemojte ga predugo peći da se ne posuši, mora ostati malo sočan.

 

Glazura:

120 g čokolade i malo ulja 

  1. Čokoladu rastopimo na vodenoj kupelji, dodamo malo ulja i prelijemo naš kolač te ga ukrasimo po želji npr. sjeckanim lješnjacima.

 

Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar