Glavna jela
Piletina u umaku s kurkumom
10 minuta

Datum objave:
19.06.2018
Priprema
- U posudi iscijedite sok od limete.
- Dodajte grčki jogurt, sol i papar. Dodajte začine, đumbir, češnjak i maslinovo ulje.
- Prekrijte piletinu sa napravljenom mješavinom, pokrijte i stavite u hladnjak na 1 sat minimalno.
- Zagrijte pećnicu na 240°C i stavite posudu za pečenje u pećnicu u koju ste prethodno stavili piletinu s umakom.
- Pecite 30-45 minuta povremeno miješajući.
- Kad je piletina pečena, izvadite i dekorirajte korijanderom.
- Servirati uz rižu
učitavam komentare...
Sastojci
- Pileći rasjek (batak i zabatak)
- 1 grčki jogurt
- 1 limeta
- 2 češnja češnjaka
- Prstohvat Superfoods by Encian Bio Kurkuma
- 1 čajna žlica Superfoods by Encian Bio Đumbir
- 1 jušna žlica maslinovog ulja
- Korijander
- Encian Himalajska sol i svježe mljeveni papar po želji