Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Glavna jela

Caneloni punjeni ječmom i lećom zapečeni u sojinom vrhnju

60min minuta
Jednostavna priprema
Datum objave: 27.04.2021
  1. Izdinstati luk na maslinovog ulju dok ne postane staklast
  2. Dodati prethodno kuhanu ječmenu kašu, leću i začine
  3. Dodati soja sos, dobro promiješati i maknuti s vatre ( ili nekog drugog izvora topline kojeg koristite )
  4. Ovom smjesom puniti canelone
  5. Svaki valjak slagati u posudu za pečenje ( nije potrebno prethodno mastiti posudu i nije potreban papir za pečenje ) u jednom redu ( ako slažete više redova gornji redovi će ostati suhi, a ideja je da se natope i zapeku u vrhnju i biljnom napitku )
  6. u zdjelici izmješati biljni napitak, vrhnje i začin za povrće i preliti canelone
  7. peći na 200C 20 min ( ovisno o pećnici; opcionalno se posljednje 3 minute pečenja može okrenuti na grill da jelo dobije zlatnu koricu )

Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel