Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Fritule bez glutena s muscovado šećerom

20 minuta
Jednostavna priprema
Datum objave: 02.12.2020
  1. U jednoj posudi pjenjačom izmiješajte jaje, napitak od indijskih oraščića, sol, šećer i rakiju.
  2. Postepeno uz miješanje dodajte mješavinu za fine pekarske proizvode bez glutena. Sve dobro izmiješajte da se sastojci spoje, smjesa će biti gusta, što je sasvim normalno.
  3. U međuvremenu u jednom lončiću zagrijte kokosovo ulje, stavite toliko ulja da vam fritulice mogu plivati u njemu, pazite da ne dodiruju dno.
  4. Žličicom uzmite određenu količinu smjese i prstom istisnite u lončić, svakako nemojte prepuniti lončić kako bi se fritulice mogle napuhnuti i okretati. Pržite ih na laganoj vatri nekoliko minutica dok ne poprime lijepu zlatnu bojicu.
  5. Pospite šećerom u prahu, medom ili preljevom od čokolade i uživajte u svima nam najdražoj poslastici.

Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar