Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Drobljenac s jabukama i cimetom

Datum objave: 31.10.2019
  1. Jabuke narežite na manje komadiće i stavite u zdjelu te dodajte limunov sok, 2 žlice kokosovog šećera, 1 žličicu cejlonskog cimeta i grožđica. Sve dobro promiješajte i ostavite sa strane.
  2. U sjeckalicu stavite lješnjake, sitne i krupne zobene pahuljice, laneno brašno, 3 žlice kokosovog šećera, 1 žličica cjilonskog cimeta, kokosovo ulje i prstohvat himalajske soli. Blendajte dok ne dobijete smjesu mrvičaste strukture.
  3. Upalite pećnicu na 180 stupnjeva.
  4. U keramičku posudu za pečenje stavite smjesu s jabukama i po njima posipajte smjesu s zobenim pahuljicama.
  5. Prekrijte aluminijskom folijom i stavite da se peče 20 minuta. Nakon 20 minuta maknite aluminijsku foliju i pecite još 20 minuta.
  6. Izvadite iz pećnice i ostavite 10-ak minuta da se ohladi. Poslužite toplo uz sladoled od vanilije.