Filtriranje
hr en
0 0
Encian Recepti Drobljenac s jabukama i cimetom
Recepti

Drobljenac s jabukama i cimetom

Datum objave: 31.10.2019
  1. Jabuke narežite na manje komadiće i stavite u zdjelu te dodajte limunov sok, 2 žlice kokosovog šećera, 1 žličicu cejlonskog cimeta i grožđica. Sve dobro promiješajte i ostavite sa strane.
  2. U sjeckalicu stavite lješnjake, sitne i krupne zobene pahuljice, laneno brašno, 3 žlice kokosovog šećera, 1 žličica cjilonskog cimeta, kokosovo ulje i prstohvat himalajske soli. Blendajte dok ne dobijete smjesu mrvičaste strukture.
  3. Upalite pećnicu na 180 stupnjeva.
  4. U keramičku posudu za pečenje stavite smjesu s jabukama i po njima posipajte smjesu s zobenim pahuljicama.
  5. Prekrijte aluminijskom folijom i stavite da se peče 20 minuta. Nakon 20 minuta maknite aluminijsku foliju i pecite još 20 minuta.
  6. Izvadite iz pećnice i ostavite 10-ak minuta da se ohladi. Poslužite toplo uz sladoled od vanilije.

  

 

Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel