Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Domaći bezglutenski kruh sa bučinim košticama

Datum objave: 08.05.2020




 

Svi sastojci neka budu sobne temperature.

 

  1. U posudu stavimo brašno, kvasac sol te u sredini napravimo malo udubljenje u koje ulijemo vodu i ulje.
  2. Dodamo nasjeckane bučine sjemenke.
  3. Sada sa kuhačom ili žlicom miješamo sastojke dok se ne sjedine pa tek tada krenemo mijesiti rukama.
  4. Umijesimo mekano tijesto i stavimo ga u kalup na papir za pečenje, prekrijemo krpom i pustimo da se diže dok mu se ne udvostruči obim.
  5. Premažemo s uljem te još malo posipamo odozgo sjemenkama i stavljamo peći na 180 stupnjeva oko 45 minuta.
  6.  Kada je kruh pečen stavimo ga na neku rešetku da se ohladi i spreman je za konzumaciju.