Datum objave:
21.11.2019
- Pećnicu zagrijte na 150°C, a pleh obložite papirom za pečenje.
- Kokosovo ulje zagrijavajte na vatri dok se ne otopi.
- Sve suhe sastojke za granolu pomiješajte, dodajte kokosovo ulje i toplu vodu, sve dobro sjediniti, prebacite na pleh obložen papirom za pečenje.
- Pecite oko 20 min tj. dok granola ne dobije zlatnu boju, ako želite sitniju, dobro ju je tijekom pečenja 1-2 puta promiješati, ali za chunky verziju nemojte miješati.
- Pustite da se ohladi na plehu (barem 2 h) pa preselite u staklenu posudu.
- 100 g Wurzener sitnih zobenih pahuljica
- 100 g krupno sjeckanog BIB kikirikija
- 100 g krupno sjeckanih BIB lješnjaka
- 30 g BIB suncokret sjemenki
- 30 g Superfoods bio lanenog brašna
- 30 g BIB sezamovih sjemenki
- 2-3 žlice Encian bio kokosovog šećera
- 4 žlice BIB kokosovog ulja
- 5 žlica tople vode
pola žličice Superfoods bio cejlonskog cimeta