Filtriranje
hr en
0 0
Encian Recepti Desert i grickalice Grill kukuruz s dimljenom paprikom i kokosovim uljem
Desert i grickalice

Grill kukuruz s dimljenom paprikom i kokosovim uljem

9 minuta
Složena priprema
Datum objave: 26.10.2018

Što je ljeto bez kukuruza? Grilanje kukuruza izgleda kao jednostavan zadatak, ali se većina roštilj majstora još uvijek ne može dogovoriti o najboljoj metodi.

Mi smo se odlučili za onu metodu uz koju ćete doživjeti posebnu aromu, uz senzacionalan okus kombinacije dimljene paprike i kokosovog ulja. Mislite nespojivo? Isprobajte! :) 

 

 

Priprema

  1. Napravite roštilj.
  2. Namjestite kukuruz izravno na roštilj, i roštiljajte 15 do 20 minuta povremeno okrećući.
  3. Koristite četkicu za tijesto ili ruke kako biste rasporedili kokosovo ulje preko svakog kukuruza.
  4. Stavite kukuruz na tanjur za posluživanje, pospite dimljenom paprikom, pošpricajte svježim sokom od limete, posipajte korijanderom i himalajskom soli. 
Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar

Sastojci

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel