- Encian
- Recepti
- Desert i grickalice
- Grill kukuruz s dimljenom paprikom i kokosovim uljem
Desert i grickalice
Grill kukuruz s dimljenom paprikom i kokosovim uljem
9 minuta

Datum objave:
26.10.2018
Što je ljeto bez kukuruza? Grilanje kukuruza izgleda kao jednostavan zadatak, ali se većina roštilj majstora još uvijek ne može dogovoriti o najboljoj metodi.
Mi smo se odlučili za onu metodu uz koju ćete doživjeti posebnu aromu, uz senzacionalan okus kombinacije dimljene paprike i kokosovog ulja. Mislite nespojivo? Isprobajte! :)
Priprema
- Napravite roštilj.
- Namjestite kukuruz izravno na roštilj, i roštiljajte 15 do 20 minuta povremeno okrećući.
- Koristite četkicu za tijesto ili ruke kako biste rasporedili kokosovo ulje preko svakog kukuruza.
- Stavite kukuruz na tanjur za posluživanje, pospite dimljenom paprikom, pošpricajte svježim sokom od limete, posipajte korijanderom i himalajskom soli.
Sastojci
- 4 kukuruza
- 2 žlice Encian Bio kokosovog ulja
- Mljevena dimljena paprika
- Sviježe iscijeđen sok od jedne limete
- Svježe nasjeckani korijander
- Encian Himalajska sol