Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Chilli Con Carne s kvinojom

Datum objave: 04.03.2021
  1. Sitno nasjeckajte luk i češnjak pa popržite lagano na kokosovom ulju, dodajte mljeveno meso i lijepo ispržite meso.
  2. Nakon otprilike 10tak minuta dodajte dimljenu papriku u prahu, chili, sol, papar i rajčicu koju ste prethodno usitnili na manje komadiće, dobro promiješajte, dodajte pelate, šećer i ostavite pirjati nekih 20tak minuta.  Po želji možete dodati malo još vode, kako biste si regulirali gustoću.
  3. Promiješajte i probajte kako biste mogli dodati još nešto od začina ukoliko treba. Cilli i šećer preporučam dodavati po svojoj želji kako vam na kraju ne bi bilo previše ljuto, odnosno kiselo/slatko. Dodati ocijeđeni grah iz konzerve i kukuruz , te kuhati još otprilike 20 minuta na laganoj vatri.
  4. U međuvremnu skuhati isperite kvinoju u vodi, te ju stavite kuhati u slanoj vodi (1 žličica soli) 15 – 20 minuta na laganoj vatri.
  5. Chilli con carne poslužite uz kvinoju i uživajte u okusima ovog vječitog klasika.
Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel