Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Bijeli umak od cvjetače

Datum objave: 03.03.2020
  1. Cvjetaču narežite na manje komadiće i začinite po želji te stavite peći u pećnicu na 200 stupnjeva, 20 minuta.
  2. Na zagrijanu tavu stavite maslinovo ulje, nasjeckan češnjak i luk te mješajte dok ne porumeni.
  3. Dodajte pečenu cvjetaču, vino i rižino vrhnje te kuhajte 15 min na laganoj vatri.
  4. Izmiksajte u svilenkasti umak i dodajte sol, papar i nutritivni kvasac.
  5. Skuhajte tjesteninu prema uputama sa pakiranja i servirajte s umakom.

Komentari
Nema komentara. Budi prvi!
Pošalji svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na vaš komentar