Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Bezglutenska vege pinca

Datum objave: 08.04.2020
  1. U zdjelicu stavite 400 g univerzalne mješavine za pekarske proizvode bez glutena, dodajte suhi kvasac, sol i kurkumu.
  2. Otopite kokosovo ulje, izgnječite bananu, dodajte napitak od soje, kokosov šećer, koricu limuna i naranče.
  3. U manju posudicu stavite grožđice i rum.
  4. Tekuću mješavinu polagano umješajte u brašno i mjesite dok ne dobijete kompaktno tijesto (po potrebi dodajte ostatak brašna).
  5. Prekrijte krpom i ostavite na toplo mjesto da se diže 2 sata.
  6. Nakon 2 sata dodajte tijestu namočene grožđice i rum te premjesite tijesto. U slučaju da se tijesto lijepi dodajte malo brašna.
  7. Oblikujte pincu i stavite na pleh i ostavite da se diže bar pola sata. Nakon toga zarežite pincu na tri dijela i stavite peći na 170 stupnjeva 30-40 minuta.
  8. Nakon što je pinca gotova ostavite ju da se skroz ohladi u pećnici.
  9. Po želji posipajte šećerom u prahu.