Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Recepti

Aromatični đumbir keksići

Datum objave: 10.04.2020
  1. U posudu stavimo brašno, dodamo sodu, šećer, jaje, rastopljeno kokos ulje te sve ostale sastojke i miješamo žlicom. Kada se sastojci malo povežu rukama umijesimo mekano tijesto koje će ostati malo ljepljivo. U ovaj recept ne treba dodavati nikakvu tekućinu.
  2. Od dobro izrađenog tijesta rukama oblikujemo kuglice koje zatim malo spljoštimo dlanovima, uvaljamo u kristal šećer i slažemo ih na papir za pečenje.
  3. Ove naše kekse pečemo oko 15 minuta na 180 stupnjeva. Predivan miris začina i sastojaka koje smo koristili širi se kućom. 
  4. Kada su pečeni ostavimo ih par minuta da se ohlade jer su krhki dok su vreli i tada su  spremni za konzumaciju .
  5. Jednostavno još samo trebate skuhati čaj ili kavu i uživati u ovim aromatičnim đumbir keksićima bez glutena. Na hladnom mjestu mogu dosta dugo stajati. Od ove količine dobili smo 20 kolačića veličine oko 5 cm. Ako vam treba više poduplajte smjesu i uživajte.