Filtriranje
hr en
0
U košarici(0)

Vaša košarica je prazna

Košarica je prazna. Dodajte bilo koji proizvod iz kataloga.

0
Slano

Sretan Uskrs uz prirodno obojena jaja

Datum objave: 21.03.2016

SASTOJCI:

 

TAMNO LJUBIČASTA

1 šalica smrznutih borovnica
1 šalica vode

ŽUTA

3 jušne žlice kurkume
3 jušne žlice bijeli  ocat
6 šalica vode

TAMNO SMEĐA

Ljuske 3-4 luka
4 šalice vode
3 jušne žlice bijelog octa

ROZA/LJUBIČASTA

1 šalica nasjeckane cikle
4 šalice vode
3 jušne žlice bijelog octa

ZELENA

3 šalice špinata
4 šalice vode
3 jušne žlice bijelog octa

PLAVA

¼ glavice crvenog kupusa
2 jušne žlice bijelog octa
4 šalice vode

PRIPREMA:

Tamnoljubičasta

1) Stavite vodu i borovnice u lonac i kada voda zavrije kuhajte još 30 minuta. Procijedite vodu u zdjelu i stavite jaja u dobivenu vodu oko 30 minuta ili ih ostavite da odstoje preko noći.

Žuta

1) Ulijte vodu, kurkumu i ocat u posudu. Kada voda zavrije, smanjite vatru i pustite da se sastojci kuhaju oko 30 minuta. Dobivenu vodu ulijte u posudu pa u nju stavite jaja te pričekajte oko 30 minuta ili ih ostavite da odstoje preko noći.

Tamno smeđa

1) Ulijte vodu, ocat i ljuske od luka u posudu. Kada voda zavrije, smanjite vatru i pustite da se sastojci kuhaju oko 30 minuta. Procijeđenu vodu ulijte u posudu pa u nju stavite jaja te pričekajte oko 30 minuta ili ih ostavite da odstoje preko noći.

Roza/ljubičasta

1)Ulijte vodu u posudu i dodajte ciklu. Pustite da da voda zavrije te dodajte ocat. Procijeđenu vodu ulijte u posudu pa u nju stavite jaja te pričekajte oko 30 minuta do željene nijanse ili ih ostavite da odstoje preko noći.

Zelena

1)Ulijte vodu, špinat i ocat u posudu. Kada voda zavrije, smanjite vatru i pustite da se sastojci kuhaju oko 30 minuta. Procijeđenu vodu ulijte u posudu pa u nju stavite jaja te pričekajte oko 30 minuta ili ih ostavite da odstoje preko noći.

Plava

1)Nasjeckajte kupus na komade i dodajte u kipuću vodu. Umiješajte ocat. Kada se voda ohladi na sobnoj temperaturi dodajte jaja pa pričekajte oko 30 minuta ili ih ostavite da odstoje preko noći.