Prijavi se za newsletter, ostvari brojne popuste i iskoristi -15% popusta na ukupnu kupovinu. *Popusti se ne zbrajaju, a kod za popust te čeka u tvom mail sandučiću. Ukoliko imaš poteškoća kontaktiraj nas na encian@encian.hr
0
Sigurna kupovina i privatnost

Sigurna kupovina i privatnost

Koristimo najsigurnije sustave sigurne kupovine i zaštite vaših podataka.

Izjava o sigurnosti

Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo T-Com Pay Way. T-Com se brine o tajnosti i sigurnosti vaših podataka prilikom autorizacije kreditnih kartica. Sigurnost podataka na stranicama za plaćanje osigurana je korištenjem Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka. Razmjena osjetljivih podatka (npr. brojevi kartica) između T-Com Pay Way sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa, korištenjem ISO 8583 protokola. T-Com u potpunosti onemogućava pristup podacima za koje sudionici u procesu kupovine nisu ovlašteni.

Djelatnici Encian d.o.o. ni u jednom trenutku nemaju pristupa broju vaše kreditne kartice, dostupan im je samo broj autorizirane transakcije. U mogućnosti su transakciju naplatiti, u cijelom iznosu ili djelomično.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Encian d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime i mail adresa trajno ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Podaci od fanova dobiveni u organiziranim natječajima na društvenim mrežama Facebook (Encian/Esencia/Superfoodie) i Instagram (Encian) neće se iskorištavati u marketinške svrhe bez privole korisnika niti će se podaci proslijeđivati trećim osobama. 

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Encian d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti te se podaci od  kupaca ili prijavljenih na newsletter, NE proslijeđuju trećim osobama

Za sve informacije slobodno se obratite na mail encian@encian.hr ili na br.tel. 01/6531-111