Rižoto s piletinom i drobljenim kakaom

Rižoto s piletinom i drobljenim kakaom

SASTOJCI:

200 g pilećih prsa
200 ml Encian smeđe riže
1 žlica luka u granulama
1 žlica Encian Bio kokosovo ulje bez mirisa
1 žličica Superfoods Bio Cacao nibsa
1/2 žličice Superfoods Bio kurkume
prstohvat papra
1 žličica Encian Himalajske soli
1 žlica svježeg lista peršina
 

PRIPREMA:

Luk u granulama dodajte u tavu s kokosovim uljem.
Nakon pola minute dodajte i piletinu na kockice.
Kada meso malo poprimi boju dodajte rižu i kratko ju tostirajte.
Podlijevajte povrtnim temeljcem (ili vodom ako nemate temeljac)tako da su riža i meso uvijek prekriveni.
Dodajte kurkumu, posolite i popaprite.
Kuhajte dok riža ne bude kuhana, podlijevajte temeljcem i konstantno miješajte.
Na kraju dodajte list peršina i drobljeni kakao koji će dati posebnost ovom jelu kada vam dođe pod zub. ;)

Uz ovo jelo ja sam poslužio Superfoods prutiće s koprivom i paprom koji su me oduševili svojim okusom i ručnim načinom izrade.

 

List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

  • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
  • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
  • Slika za inovativnostInovativnost
  • Etično poslovanje
     
  • Briga o planetu
    godišnje proizvedemo
    30.000kW
    iz vlastite solarne elektrane
  • Inovativnost
    godišnje recikliramo
    7.500kg
    papira