Razveselite svoju djecu finim Bebivita proizvodima

Razveselite svoju djecu finim Bebivita proizvodima

Najvažnija nam je naravno prehrana naše dojenčadi i male djece. Za njih biramo najbolje i najsigurnije. Bebivita nudi upravo to. Kašice primjerene kalendaru dohrane, kekse, pasirano voće i voćne pločice, čaj te zdrave grickalice.

Prehrana djece važna je za njihov rast i razvoj od prvog dana. Bilo to majčino mlijeko ili nadohrana, koja se kasnije nadopunjuje sa dohranom, a nakon prve godine postaje i glavna hrana. Važno je da djeca nauče jesti u bojama i prihvate sve okuse. Od slatkih okusa voća do neutralnog povrća, interesantnih žitarica, mesa koje trebaju dobro žvakati.

Osim vode koja je tekućina bez boje mirisa i okusa koju od malena treba konzumirati, dobrodošli su i čajevi koji će doprinijeti hidrataciji djece poput onih iz Bebivita asortimana: Bebivita instant čaj od komorača, Bebivita instant voćni čaj i Bebivita instant čaj od jabuke i matičnjaka. Kako komorač povoljno djeluje i smiruje probavni sustav, tako i matičnjak djeluje na umirivanje djeteta nakon intenzivnog dana.

Odlični međuobroci su oni: od više vrsta žitarica u kombinaciji sa sokom od aronije i crnog ribiza jednih od najboljih antioksidansa, bez dodanog šećera, Bebivita hrskavi medvjedići od žitarica s crvenim voćem, a može i uz dodatak jogurta koji nam je od malena važan za doprinos kalcija u kosti. Voćne pločice bogate cjelovitim zrnom pšenice, jabukom i bananom odličan su dječji desert bez šećera, nešto što svakom mališanu treba. 

Svi proizvodi Bebivitinog asortimana su bez laktoze, glutena i nisu genetski modificirani.

 

 

List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

 • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
 • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
 • Slika za inovativnostInovativnost
 • Etično poslovanje
   
 • Briga o planetu
  godišnje proizvedemo
  30.000kW
  iz vlastite solarne elektrane
 • Inovativnost
  godišnje recikliramo
  7.500kg
  papira