Pokreni se i usvoji bolje životne navike

Pokreni se i usvoji bolje životne navike

Iako nas današnji užurbani način života sve više nas tjera da posežemo za različitim nezdravim oblicima hrane , moramo osvijestiti o onome što unosimo u svoje tijelo. To najbolje potvrđuje  stara izreka: “Ono smo što jedemo”. I stvarno -  da bi bili zdravi, fit, zadovoljni i produktivni vrlo je bitno da jedemo zdravu i nutritivno bogatu hranu. Hranjivi sastojci iz hrane pružaju temelj strukturi i funkciji svakoj našoj stanici u tijelu. Jer naše tijelo se sastoji od mnoštvo različitih stanica koje svaka imaju svoj rok trajanja, a pružajući tijelu hranu bogatu korisnim sastojcima, pomažemo u izgradnji boljih i snažnijih stanica koje nas onda čine jačima i otpornijima. Zato napuni svoje tijelo s “pravom hranom” a ono će te nagraditi zbog dobrih odluka, boljim i kvalitetnijim životom.
 

Osim dobrom prehranom za zdravo, produktivnije i fit tijelo potrebna je i redovita tjelovježba. A kako bi postigli željene rezultate važno je biti ustrajan i redovit. Budite svijesni da sami možete ostvariti promjenu kakvu god želite samo ako svaki dan radite na tome.
 

Kada nastupe dani u kojima nemamo motivacije za odrađivanje bilo kakve tjelesne aktivnosti tada nastupa “disciplina”. Zamislimo situaciju u kojoj smo taj dan dogovorili bitan sastanak u određeno vrijeme i ne smijemo ga propustiti, a to je sastanak “s samim sobom”. Takav “sastanak” tj odrađivanje tjelesne aktivnosti postaje dio vašeg rasporeda i vaše rutine, a s vremenom postaje i navika.
 

Kako bi vam pomogli u vašem procesu usvajanja boljih životnih navika,  pripremili smo 2 video treninga za cijelo tijelo. Možete ga odraditi bilo gdje, kod kuće na igralištu ili pak u nekom fitness centru. Za dovoljnu količinu energije koja nam je potrebna za odrađivanje treninga tu je  naša zobena kaša s manje šećera  i Alpro soya Protein napitak. Ili pak ako ste u žurbi i imate samo 30min prije treninga idealan je niskokaloričan organski snack od kukuruza  s proteinima graška kojeg mogu konzumirati i vegani i vegetarijanci.
 

Naravno nakon dobro odrađenog treninga treba konzumirati obrok bogat proteinima i ugljikohidratima kako bi nadoknadili istrošene zalihe i nahranili mišiće. Tako se možete počastiti s Alpro proteinskim napitkom s većim udiom proteina, koji su potrebni za bolji i brži oporavak te rast naših mišića. 

 

 

List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

 • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
 • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
 • Slika za inovativnostInovativnost
 • Etično poslovanje
   
 • Briga o planetu
  godišnje proizvedemo
  30.000kW
  iz vlastite solarne elektrane
 • Inovativnost
  godišnje recikliramo
  7.500kg
  papira