Ljepljivi keksi s cimetom i dumbirom
SASTOJCI:
100 g Superfoods Bio zobenog brašna
90 g Encian Bio kokosovog šećera
40 g mljevenih oraha
1 žličica Superfoods Bio Cejlonskog cimeta
1 žličica Superfoods Bio đumbira
4 žlice Encian Bio kokosovog ulja
1 jaje
1/2 žličice Encian sode bikarbone
prstohvat Encian Himalajske soli
Korica pola limuna
PRIPREMA:
Sve sastojke staviti u posudu i miksati dok se svi sastojci ne povežu.
Smjesu staviti u hladnjak na par sati, najbolje preko noći da se stisne.
Pleh za pečenje obložite papirom za pečenje pa vadite hrpice od smjese.
Možete i rukom oblikovati kuglice. Smjesa može stajati u hladnjaku par dana pa slobodno napravite veću količinu.
Peći u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva 10-15 minuta. Ostavite kolačiće da se ohlade i očvrsnu.