Kako vam ovaj slonic može uštedjeti novac?

Kako vam ovaj slonic može uštedjeti novac?

Najniža cijena i najviša kvaliteta ne idu zajedno, ma koliko nas neke slatkorječive reklame uvjeravale u suprotno. Nema logike da jedan proizvod vrhunskih karakteristika ima nižu cijenu od sličnog proizvoda slabijih karakteristika. Jednom kada odustanemo od iluzije zvane "i najniža cijena i najveća kvaliteta", počinje razumnije traganje za najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Razne tvrtke na razne načine pokušavaju doći do čarobnog "sweet spota", cjenovnog razreda u kojem se spajaju dobra cijena i dobra kvaliteta. Od samih početaka Enciana, vodili smo se idejom  da upravo to ponudimo našim kupcima. Kruna tih nastojanja je naša nova linija proizvoda pod nazivom "Bigger is Better", odnosno veće je bolje. Riječ je o svakodnevnim zdravim namirnicama po izuzetno privlačnim cijenama u pakiranjima od pola ili cijelog killograma.  

U čemu je tajna tako niskih cijena? U traganju za izvorima sirovina, težimo da u opskrbnom lancu bude što manje posrednika. Koristimo veća pakiranja jer tako možemo uštedjeti na usluzi pakiranja i prijevoza. Vlastite proizvodne procese neprestano optimiziramo da bi postigli dodatne uštede. Zašto je to važno našim kupcima? Jer sve te uštede prenosimo njima, kroz nižu cijenu.

Bigger is better - veća pakiranja manje cijene

I ono najvažnije: sve to nudimo da ne ugrozimo kvalitetu! Konkretno, to znači da ne dolazi u obzir da nemamo mikrobiološku analizu koja jamči da je sirovina prije pakiranja bila čista. Drugo, rokovi trajanja su optimalni, što znači da su dovoljno dugi pa ako kupite naše veliko pakiranje neće vam se dogoditi da proizvod zastari prije nego ga potrošite. 

Za maskotu linije "Bigger is Better" izabrali smo štedljivog slonića, koji simbolizira veličinu pakiranja i našu upornost da vam za što bolju cijenu isporučimo proizvode što bolje kvalitete. Čvrsto smo uvjereni da će vam naš slonić uštedjeti puno novaca i istovremeno donijeti zdravu hranu u vaš dom. 

Proizvode pod znakom slonića možete kupiti samo u našem web shopu. Podsjećamo da Encian nudi najpovoljniju cijenu dostave zdrave hrane u Hrvatskoj, tj već za narudžbu od 249 kuna imate besplatnu dostavu, a kupci u Zagrebu za narudžbu od samo 129 kn! Još jedna lijepa ušteda, zar ne? ;) 

Cijelu ponudu Bigger is better proizvoda pogledajte ovdje.

Povezani proizvodi

List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

 • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
 • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
 • Slika za inovativnostInovativnost
 • Etično poslovanje
   
 • Briga o planetu
  godišnje proizvedemo
  30.000kW
  iz vlastite solarne elektrane
 • Inovativnost
  godišnje recikliramo
  7.500kg
  papira