Jednostavna juha od bundeve s dumbirom

Jednostavna juha od bundeve s dumbirom

Ako postoji jedna juha koja je karakteristična za jesenske i zimske mjesece, onda je to juha od bundeve. Baš poput zimske poslastice, juha od bundeve nam se polako, ali sigurno uvukla u svakodnevne jelovnike. I ima razloga: neopisivo je zdrava i nezamislivo ukusna! :) 

 

SASTOJCI: 

300 g očišćenje butternut bundeve

100 g korjena celera

1 mala glavica luka

3 žlice Encian Bio kokosovog ulja 

pola žličice Encian sitne Himalajske soli 

pola žličice Superfoods Bio đumbira 
 

PRIPREMA: 

Povrće nerezati na komade, posoliti i peći u pećnici na 200 stupnjeva, 15tak minuta dok ne omekša.

Povrće izblendati u blenderu, dodajte kokosovo ulje, himalajsku sol i đumbir.

Po želji začinite chillijem pa  ukrasite pečenim sjemenkama.

Napomena: za kremastiju strukturu dodajte Alpro kokosovo vrhnje za kuhanje.

List
Mi vjerujemo

Mi vjerujemo u

  • Slika za etično poslovanjeEtično poslovanje
  • Slika za briga o planetuBrigu o planetu
  • Slika za inovativnostInovativnost
  • Etično poslovanje
     
  • Briga o planetu
    godišnje proizvedemo
    30.000kW
    iz vlastite solarne elektrane
  • Inovativnost
    godišnje recikliramo
    7.500kg
    papira